Akdeniz Oyunları'nda bir altın madalya da, Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı'mızdan

Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı'mız, takım olarak ülkemize tarihimizdeki ilk altın madalyayı kazandırdı. Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil ve Sercan Demir'den oluşan milli takım, 251,25 puanla podyumun zirvesine çıktı.

Cimnastikte bir büyük başarı da Cezayir'de geldi. Erkek Milli Artistik Cimnastik Takımı, 19'uncu Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazandı.

ARTİSTİK CİMNASTİK BRANŞINDA MİLLİ TAKIM PODYUMUN ZİRVESİNE ÇIKTI

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen organizasyonun 3'üncü gününde, artistik cimnastik branşında erkekler takım finali yapıldı. Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil ve Sercan Demir'den oluşan milli takım, 251,25 puanla podyumun zirvesine çıktı.

İTALYA GÜMÜŞ, FRANSA BRONZ MADALYA ELDE ETTİ

İtalya, 246,1 puanla gümüş, Fransa ise 242,9 puanla bronz madalya elde etti.

Akdeniz Oyunları'nda bir altın madalya da, Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı'mızdan ile ilgili etiketler Cezayir Erkek Milli Artistik Cimnastik Takımı Akdeniz OYunları altın madalya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.