Akdeniz Fırtınası'ndan yeni görüntüler

Milli Savunma Bakanlığı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) katılımıyla gerçekleşen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı'nın başarıyla devam ettiğini bildirdi. Bakanlık, paylaşımında tatbikattan yeni görüntülere de yer verdi.

Her yıl planlı olarak icra edilen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı; Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin katılımıyla sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan konuya ilişkin açıklamada, tatbikatın 10 Eylül'e kadar süreceği bildirildi.

Açıklama şöyle sürdürüldü:

"Tatbikatta; Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı arasında karşılıklı eğitim, iş birliği ve birlikte çalışabilirliği geliştirmek amaçlanıyor.

Akdeniz Fırtınası'ndan yeni görüntüler

Tatbikat, Türkiye’den Hava, Deniz ve Kara Havacılık unsurlarının da katılımıyla; Hava Hücum, Muharebe Arama Kurtarma Harekâtı Tatbikatı ve eş zamanlı Tabur Görev Kuvveti Tatbikatları şeklinde, Birleşik, Müşterek ve Fiili olarak icra ediliyor.

Ülkemizin yerli ve milli olarak geliştirdiği silah sistemleri ve mühimmatların kullanıldığı tatbikat planlandığı gibi başarıyla devam ediyor."

 

Akdeniz Fırtınası'ndan yeni görüntüler ile ilgili etiketler video Kıbrıs KKTC Akdeniz Fırtınası msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.