Akdeniz derbisine doğru... Hatayspor milli araya moralli girmek istiyor

Ömer Erdoğan: "Oyuncularıma da söyledim, hepsine izin vereceğiz. Ailesinin yanına ya da milli takıma gidecek oyuncularımızın moralli gitmesi açısından önemli bir maç. İyi gidişatımızı da devam ettirmek için inşallah orada iyi mücadele ile güzel sonuç alacağımıza inanıyorum."

Süper Lig'de son 9 haftada 7 maç kazanan ve topladığı 23 puanla lider Trabzonspor'un 4 puan gerisinde 2. sırada yer alan Hatayspor, Adana Demirspor deplasmanına hazırlanıyor. Akdeniz ekibinde teknik direktör Ömer Erdoğan, Yeni Hatay Stadı'nda yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu...

Adana Demirspor maçının önemli bir karşılaşma olduğunu ifade eden Erdoğan, "Çok şükür iyi bir gidişatımız var. Bunu bu hafta da devam ettirmek istiyoruz. Özellikle milli maç arasına yine moralli girmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Adana Demirspor, çok önemli oyuncularla kurulu bir takım. Özellikle hücum hattında çok etkili dikkat etmemiz gereken oyuncular var. Ama biz yine oraya gidip kendi oyunumuzu sergilemek istiyoruz. Çok çalışmamız, mücadele etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Akdeniz derbisine doğru... Hatayspor milli araya moralli girmek istiyor

SON 4 MAÇ 10 PUAN...

Sakatlığı bulunan Onur ile Sackey'in bu maçta kadroda olmayacağını söyleyen Erdoğan, bu oyuncuların da milli ara döneminde takımla birlikte çalışmaya başlayacağını belirtti.

Daha önceki milli araya moralli girdiklerini söyleyen Erdoğan, "Oyuncularıma da söyledim, hepsine izin vereceğiz. Ailesinin yanına ya da milli takıma gidecek oyuncularımızın moralli gitmesi açısından önemli bir maç. İyi gidişatımızı da devam ettirmek için inşallah orada iyi mücadele ile güzel sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.

 

 
Akdeniz derbisine doğru... Hatayspor milli araya moralli girmek istiyor ile ilgili etiketler Hatayspor Adana Demirspor ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.