Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan'dan tedavi süreciyle ilgili açıklama

Koronavirüse yakalandıktan sonra gittiği hastanede tesadüfen kansere yakalandığını öğrenen 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’ın 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Kemoterapi alan ve bu nedenle saçları dökülen Billur Kalkavan son haliyle sevenlerini üzmüştü. Billur Kalkavan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tedavi süreciyle ilgili sevenlerini bilgilendirerek ''Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin'' ifadelerini kullandı.

Hamdi Alkan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından “Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billurcuğum. Daima yanındayım” notuyla yaptığı paylaşımında Billur Kalkavan'ın kansere yakalandığını duyurmuştu.

Üzücü haberin ardından gözlerin çevrildiği Billur Kalkavan'da ilk açıklamayı Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a yapmış ve koronavirüse yakalandıktan sonra akciğer kanseri olduğunu tesadüfen öğrendiğini ifade etmişti: “Ocak ayında COVID olmuştum. Ayakta atlattım. Ama sonrasında nefesimde bir sıkıntı oldu. Nefes alırken içim sıkışıyordu. Oysa ben sigara bile içmem. Hatta nezle dahi olmazdım. ‘COVID hasar bırakıyor’ diyorlardı, ben de öyle sandım. Doktora gittim ve bir film çekildi. Süreç öyle başladı. Ameliyat yerine kemoterapiyi uygun gördüler. Şimdi üçüncü kemoterapiyi alacağım. Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi oluyorum. Bir anlamda koronaya müteşekkirim, hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik. Bende de hata vardı, son dönemde kendimi ihmal etmiştim. Ama bu benim için yeniden doğuş. Yeni bir başlangıç. Kendimi doktorlarıma emanet ettim. İnsanlara da tavsiyem, internete girip bakmasınlar, hekimlere güvensinler.”

 

''KEMOTERAPİDEN SONRA BİRKAÇ GÜN HASTANEDE KALIYORUM''

Billur Kalkavan son olarak Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yayınladı. Koç Üniversitesi hastanesinde tedavi gördüğünü söyleyen Billur Kalkavan, sevenlerinden de bir ricada bulundu. Billur Kalkavan tedavi süreciyle ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:


''Herkes soruyor ben de buradan yazayım dedim.
Tedavim @kocuniversitesihastanesi ‘nde devam ediyor. Doktorum @doc.dr.sahinlacin ‘in güvenli ellerine teslim ettim kendimi. Hastanenin tüm çalışanları, şahane hemşireleri, müthiş servisi ve bakımında çok rahat ettiğimden dolayı kemoterapilerden sonra birkaç gün kalıp öyle dönüyorum evime. Neticede kediler olmadan, uykum bölünmeden çok rahat ediyorum.

@hamdialkan ‘ımın ve @enveraysever ‘imin paylaşımlarından sonra gördüğüm ilgi, sevgi, alaka beni çok motive etti herkesten allah razı olsun.

Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin. Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiç bir şeye de itibar etmem hele ki doktoruma danışmadan asla. Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb şeyler çok ters tepebilir.
Herkese sonsuz teşekkürler 🙏''

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan'dan tedavi süreciyle ilgili açıklama

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan'dan tedavi süreciyle ilgili açıklama ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Hamdi Alkan Sosyal Medya kanser Akciğer kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.