Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan hastalığını nasıl öğrendiğini anlattı

59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’ın, Hamdi Alkan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hastalığını nasıl öğrendiğini anlatan Billur Kalkavan “Hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik” ifadelerini kullandı.

Hamdi Alkan dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Billur Kalkavan'ın sağlık sorunları yaşadığını duyurdu. Oyuncu Billur Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığı ve 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Kalkavan’ı ziyarete giden yakın dostu Hamdi Alkan, ünlü oyuncuyla fotoğrafını sosyal medyada “Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billurcuğum. Daima yanındayım” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan hastalığını nasıl öğrendiğini anlattı


''AMELİYAT YERİNE KEMOTERAPİYİ UYGUN GÖRDÜLER''

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Kemoterapi tedavisi gören ve saçları dökülen Kalkavan, hastalığının gördüğü koronavirüs tedavisi sonrası teşhis edildiğini söyledi:

“Ocak ayında COVID olmuştum. Ayakta atlattım. Ama sonrasında nefesimde bir sıkıntı oldu. Nefes alırken içim sıkışıyordu. Oysa ben sigara bile içmem. Hatta nezle dahi olmazdım. ‘COVID hasar bırakıyor’ diyorlardı, ben de öyle sandım. Doktora gittim ve bir film çekildi. Süreç öyle başladı. Ameliyat yerine kemoterapiyi uygun gördüler. Şimdi üçüncü kemoterapiyi alacağım. Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi oluyorum. Bir anlamda koronaya müteşekkirim, hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik.”

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan hastalığını nasıl öğrendiğini anlattı - Resim : 2

Billur Kalkavan, bu süreci “yeni bir başlangıç” olarak gördüğünü söyledi. “Bende de hata vardı, son dönemde kendimi ihmal etmiştim” diyen ünlü oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ama bu benim için yeniden doğuş. Yeni bir başlangıç. Kendimi doktorlarıma emanet ettim. İnsanlara da tavsiyem, internete girip bakmasınlar, hekimlere güvensinler.”

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan hastalığını nasıl öğrendiğini anlattı - Resim : 3

 

 

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan hastalığını nasıl öğrendiğini anlattı ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Hamdi Alkan kanser Akciğer kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.