Akbank'tan yılbaşı hediyesi! Şimdi 5 bin TL'lik harcama yap, 2 ay sonra faizsiz olarak öde!

Senenin son kart kampanyalarını duyuran Akbank, bu kapsamda yeni müşterilerine yılbaşı hediyesi dağıtacağını belirtti. İşte Akbank’ın avantajlı alışveriş kampanyasına dair ayrıntılar…

Aralık ayının başlaması ile birlikte sene sonu yoğunluğu ile karşı karşıya kalan bankalar, 2022 hedeflerine ulaşabilmek amacı ile son günleri en iyi şekilde değerlendirmek adına yeni kampanyalar düzenledi. 1 Aralık tarih itibari ile başvurulara açılan yeni kampanyalar, zorlu geçen seneyi bir nebze de olsa artıda bitirmek isteyen tüketiciler tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

Hem özel bankalardan hem de kamu bankalarından arka arkaya kampanya haberleri gelmeye devam ederken sektöre bomba gibi düşen ve tüketicilerin de dikkatlerini çekmeyi başaran bir kampanya haberi de Akbank’tan geldi. 2022 yılının başından bu yana düzenlediği finansman ve kart kampanyaları ile tüketicilerin bütçelerine destek vermeye çalışan Akbank, yeni kampanyası ile alışveriş desteği de sağlayacağını bildirdi.

Resmi internet sayfası üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Akbank, 31 Aralık tarihine kadar banka bünyesine dahil olacak olan tüm yeni müşterilerine, alışveriş desteği vereceğini belirtti. Bir nevi yılbaşı hediyesi olarak değerlendirilebilecek olan yeni kampanyanın ayrıntıları, tüketiciler ile paylaşıldı.

AKBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASI ARALIK 2022

Akbank'tan yılbaşı hediyesi! Şimdi 5 bin TL'lik harcama yap, 2 ay sonra faizsiz olarak öde!

Senenin tamamlanmasına oldukça kısa bir zaman kalan bu senenin yeni müşteri hedefini tamamlamak isteyen Akbank, bu kapsamda yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Henüz banka müşterisi olmayan tüketicilere seslenen banka, 31 Aralık tarihine kadar ilk kez Axess kart sahibi olacak olan yeni müşterilerine avantajlı bir alışveriş kampanyasından yararlanma imkanı tanıyacağını bildirdi.

Yeni kampanyası kapsamında taksitlendirmeye elverişli olarak yapılan 5 bin TL’ye kadar olan harcamalara ilişkin ödemelerin 2 ay ertelenebileceğini ifade eden Akbank, bu erteleme sürecinde bir faiz işletmeyeceğini vurguladı.

AKBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Akbank 5 bin TL’ye kadar olan alışveriş harcamaları için 2 ay faizsiz ödeme erteleme kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin, Akbank Mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olmaları gerektiğini ve sonrasında da yine uygulama üzerinden Axess kart başvurusu yapmalarını gerektiğini ifade etti.

Akbank'tan yılbaşı hediyesi! Şimdi 5 bin TL'lik harcama yap, 2 ay sonra faizsiz olarak öde! ile ilgili etiketler Akbank alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.