Akbank'tan Yeni Müşterilerine Faizsiz 5000 TL Kredi! Sadece 5 Gününüz Var

İlk kez mobilden Akbanklı olanlara 5 gün içerisinde %0 faizle 5000 TL kredi imkanı geliyor. Maksimum 12 aylık ödeme seçenekleriyle bu krediden tüm Akbank müşterileri yararlanabiliyor. İşte, Akbank’ın faizsiz kredi başvuru şartları

Geçtiğimiz aylarda hem mobil şubesi hem de ATM’lerinde yaşanan sorun nedeniyle 3 gün süresince müşterilerine hizmet veremeyen Akbank, 2021 yılının son günleri yaklaşırken 5000 TL faizsiz kredi ile adeta piyasayı sallamaya devam ediyor. Eğer sizde Akbank müşterisi değilseniz ve ilk kez Akbank ile tanışacaksınız, sakın bu fırsatı kaçırmayın.

Dijitalleşen bankaların öncülerinden biri olan Akbank, yeni müşterilerine sunmuş olduğu faizsiz kredi ile bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Sizinde elinizde bir akıllı cep telefonu varsa dakikalar içerisinde Akbank müşterisi olabilir ve 12 aya varan ödeme seçenekleriyle faizsiz 5000 TL krediden faydalanarak ihtiyaçlarınıza bir yenisini ekleyebiliyorsunuz.

Akbank 5000 TL Faizsiz Kredi

Koronavirüs pandemi sürecinde tüm önlemlerini alan Akbank, artık yeni banka müşterilerini online olarak kabul ediyor. Eski süreçte hangi banka müşterisi olmak istiyorsanız o banka şubesine giderek belli evraklar doldurmanız gerekirken Akbank ile şimdi her şey oturduğunuz yere kadar geliyor. Daha çok müşteri sahibi olmak adına yarışan bankalar büyük bir rekabete girerken yeni avantajlı imkanları da beraberinde getiriyor. Onlardan birisi de Akbank’ın yeni müşterilerine sunmuş olduğu 5000 TL’lik faizsiz krediden geçiyor.

Akbank'tan Yeni Müşterilerine Faizsiz 5000 TL Kredi! Sadece 5 Gününüz Var

Akbank 5000 TL Faizsiz Krediye Başvuru Nasıl Yapılır?

Bu kredi teklifi ilk kez ve uzaktan müşterimi edinimi süresince yeni Akbanklı olan müşterileri için geçerli olacaktır. Kredi başvurusunu "Başlangıç Ürünleri" sayfasındaki "İhtiyaç Kredisi" seçeneği ile ya da görüntülü görüşme sonrası Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması sonrasında mobil uygulama içerisinden gerçekleştirenler başvuruları değerlendirilip onaylandığı takdirde Akbank Mobil ve İnternet üzerinden kampanyadan yararlanabilecekler.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya ulaştıktan sonra Akbank Mobil'e giriş yaparak 5000 TL faizsiz krediye başvuru yapabilecekler.

Tüm müşteriler, Akbank müşterisi olduktan 5 gün içerisinde %0 faizli 5000 TK krediye başvurabilecekler. Kampanya süresince kullanılacak maksimum kredi tutarı 5000 TL olup ödemelerde 12 aya yayılacaktır. Banka tarafından değerlendirilecek olan kredi talepleri olumlu bulunduğu takdirde onay alınacak ve müşteriler bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilecekler.

Akbank'tan Yeni Müşterilerine Faizsiz 5000 TL Kredi! Sadece 5 Gününüz Var - Resim : 2

Akbank ayrıca bu kampanyanın sadece Akbank Mobil ve İnternet kanalında tamamlanacak başvurular için geçerli olduğunu da hatırlatmaktadır.

Akbank faizsiz kredi başvurusu yapmak için tıklayınız

Akbank'tan Yeni Müşterilerine Faizsiz 5000 TL Kredi! Sadece 5 Gününüz Var ile ilgili etiketler Akbank kredi başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.