Akbank'tan milyonların beklediği açıklama geldi: Önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye alacağız!

2 gündür işlem yapılamayan Akbank'tan milyonların beklediği açıklama geldi. Sistemsel sorundan kaynaklanan kesintiler için aralıksız olarak çalışmalara devam ettiklerini belirten banka, yaptığı son dakika açıklamasında ""Sistemlerimizi önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye almayı hedefliyoruz" dedi.

6 Temmuz sabahından itibaren sistemlerinde sorunlar yaşanan Akbank sonunda banka müşterilerine beklenen haberi verdi.

Banka tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki saatlerden itibaren sistemlerin kademeli olarak devreye alınacağı bilgisi geldi.

Akbank’tan yapılan açıklamada, “Hizmetlerimizdeki kesintileri gidermek için yoğun çalışmalarımızı teknoloji iş ortaklarımızla beraber aralıksız sürdürüyoruz. Sistemlerimizi önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye almayı hedefliyoruz. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Akbank'tan milyonların beklediği açıklama geldi: Önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye alacağız!

Akbank'tan milyonların beklediği açıklama geldi: Önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye alacağız! ile ilgili etiketler Akbank
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.