Akbank'tan KAP'a son dakika açıklaması

Akbank’tan yaşanan erişim sorunu ile ilgili KAP’a bir açıklama yapıldı. Ana bilgisayardan kaynaklı teknik sorunun devam ettiği ev kesintilerin sürdüğü kaydedildi.

Akbank dün bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorun kaynaklı olarak başlayan kesintilerin sürdüğünü, ancak durumun siber saldırıdan kaynaklanmadığını ve bir güvenlik problemi bulunmadığını ifade etti.

Akbank’tan KAP'a yapılan açıklamada, müşterilere hizmet verdiği tüm kanalların sorundan etkilendiğini belirterek, ilgili birimlerin ve teknoloji iş ortaklarının çözüm için çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

KAP açıklamasında, "Durumun siber saldırıdan kaynaklandığına dair internet ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bankamız ve müşterilerimizin bilgi ve kayıtlarına ilişkin herhangi bir güvenlik problemi bulunmamaktadır, sorunun giderilmesini takiben işlemlerimiz devam edecektir" denildi.

Akbank'tan KAP'a son dakika açıklaması

Son ödeme tarihi gelen kredi, kredi kartı borçlarını ödeyemeyen banka müşterileri için Akbank’tan yapılan açıklamada, “Son ödeme tarihi 6 Temmuz 2021 olan kredi kartı borçlarının son ödeme tarihleri 7 Temmuz'a ertelendi. Krediler de faiz işletilmemesi, işleyen faizin geri ödenmesi kararı alındı.” ifadelerine yer verildi.

 

Akbank'tan KAP'a son dakika açıklaması ile ilgili etiketler Akbank KAP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.