Akbank'tan hesaplı konut kredisi! Günde 71 liraya ev sahibi olma şansı sizi bekliyor...

Ekonomik krizin eşiğinde olan vatandaşlar özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan sonra ortaya çıkan ekonomik krizden etkilendi. Geçen yılın son aylarından itibaren vatandaşların bütçelerini aşan tutarlar sonrasında konut fiyatlarına da zam gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ev sahibi olmak ya da evini değiştirmek isteyenler için Akbank tarafından uygun koşullar ve faizlerle verilen konut kredisindeki kampanya herkesi sevindirdi. Kirada olan ve kira ödemekten sıkılan veya kendi evinin sahibi olmak isteyen vatandaşlar Nisan ayı içerisinde Akbank’ın bu konut kredisi kampanyasından yararlanmanın peşinde.

Akbank Konut Kredisi 2022

Bankacılık sektörünün liderlerinden birisi olan Akbank, yeni dönemde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müthiş fırsatlar sunuyor. Söz konusu hizmette aylık faiz oranı %1.92 ile en az 100 bin lira kredi alacaklar sadece 71 lira günlük faiz ücreti ödeyerek ev sahibi olabilecekler. Burada toplam tutar aylık taksit tutarında 2.138 TL olacak.

Akbank'tan hesaplı konut kredisi! Günde 71 liraya ev sahibi olma şansı sizi bekliyor...

Hangi Tip Konutlar İçin Konut Kredisi Kullanılabilir?

Seçilecek konut, şehir içinde veya dışında bir apartman katı, bahçeli ev, dükkân, mağaza, büro olabilir. Sadece inşaatının bitmiş ve iskânının (yapı kullanma izin belgesinin) alınmış olması gerekmektedir. Akbank’ın anlaşmalı olduğu konut projeleri için de konut kredisi kullanılabilir. Bu projeleri Akbank Şubelerinden öğrenebilirsiniz.

Akbank'tan hesaplı konut kredisi! Günde 71 liraya ev sahibi olma şansı sizi bekliyor... ile ilgili etiketler Akbank konut kredisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.