Akbank'tan çıldırtan kampanya! Mobil uygulamayı indirene, 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi hizmeti sunulacak!

Geçtiğimiz ay faizsiz taksitli nakit avans kampanyasını duyuran Akbank, bu kez de faizsiz ihtiyaç kredisi ürününü tanıttı. İşte bankanın avantajlı yeni kredi ürününe ilişkin detaylar…

Tamamlanmasına 9 gün kalmış olan 2022 yılı, ekonomik açıdan oldukça zorlayıcı bir yıl olarak resmen tarihe geçen dönemlerden birisi oldu. 2021 yılının son günlerinde oklarını yukarı yöne çevirerek ani bir çıkış yakalayan ve sonrasında da aralık ayının tamamlanmasına bir- iki hafta kala rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayatın ekonomik düzenine alışmış olan tüketicileri şaşkına çevirdi.

2021 yılının sonunda ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler sebebi ile tüm hizmet başlıklarına ve hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansıtılması karşısında bütçeleri alt üst olan tüketiciler, 2022 yılı boyunca daha şiddetli sarsıntılar ile yüzleşmek durumunda kaldı. Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açması sebebi ile değişen ekonomik göstergeler, ülke sınırlarımız içerisinde bir hayli hissedildi. Gıda başta olmak üzere pek çok sektörde gözlenen yüksek oranlı zamlar, tüketicilerin ellerindeki aylık kazançların günler içerisinde erimesine sebep oldu.

Sene sonuna gelindiği şu günlerde alım güçleri halen toparlanmamış olan vatandaşlar gözlerini yeni dönem maaşlarına çevirirken Akbank’tan yılın son tüketici desteği geldi. Sene boyunca birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirerek başta mevcut müşterileri olmak üzere potansiyel müşterilerinin de yanlarında durmaya gayret gösteren Akbank, bu kez de yeni müşterilerine seslendi. 2022 yılı gelmeden nakde olan ihtiyaçlarını karşılamak isteyen tüketiciler için yeni bir kredi ürünü düzenlediğini duyuran özel banka, detayları paylaştı.

AKBANK’TAN FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Akbank'tan çıldırtan kampanya! Mobil uygulamayı indirene, 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi hizmeti sunulacak!

Özen bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinin başında gelen Akbank, yeni müşterileri için yepyeni bir ihtiyaç kredisi ürünü geliştirdiğini duyurdu. Bu kapsamda ilk kez Akbanklı olacak olan tüketicilere 10 bin TL’ye kadar faizsiz nakit desteği sunacağını ifade eden banka, kredi borçlarının 12 ay vade avantajı ile ödenebileceğini belirtti.

AKBANK’IN FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank’ın 10 bin TL üst limitli faizsiz ihtiyaç kredisi ürününden yararlanmak isteyen tüketicilerin, 13 Ocak tarihine kadar mobil uygulama üzerinden Akbanklı olmaları gerekmektedir. Müşteri olma sürecinin tamamlanmasının ardından ise 10 gün içerisinde yine mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapılabilecektir.

Akbank'tan çıldırtan kampanya! Mobil uygulamayı indirene, 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi hizmeti sunulacak! ile ilgili etiketler Akbank kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.