Akbank'tan araç sahiplerine akaryakıt desteği! 31 Aralık tarihine kadar 60 TL hediye edilecek!

Hem bireysel hem de ticari müşterileri için yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyuran Akbank, 31 Aralık tarihine kadar geçerli olan kampanyanın detaylarını paylaştı.

Rusya- Ukrayna savaşı ve kur farkı faktörleri sebebi ile son bir yılda arka arkaya zamlar alan benzin, motorin ve LPG fiyatları, hali hazırda dara düşmüş olan araç sahibi tüketicilerin bellerini büktü. Son haftalarda brent petrolün düşüşe geçmesi ile birlikte uzun bir aranın ardından indirim ile müjdelenmeye başlanan akaryakıt fiyatları, tüketicilerin yüzlerini güldürürken bir haber de Akbank’tan geldi.

Çeşitli kategoriler altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren Akbank, mevcut müşterileri için bir akaryakıt kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın hem bireysel hem de ticari tüketicileri kapsadığını belirten banka, detayları paylaştı.

AKBANK’TAN YILIN SON AKARYAKIT KAMPANYASI!

Akbank'tan araç sahiplerine akaryakıt desteği! 31 Aralık tarihine kadar 60 TL hediye edilecek!

Bireysel ve ticari müşterileri için yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirmiş olduğunu duyuran özel bankalar arasında yer alan Akbank, söz konusu kampanyaya ilişkin detayları paylaştı. Banka, yeni kampanyası kapsamında bireysel müşterilerin 60 TL, ticari müşterilerin ise 50 TL değerinde para puan hediyesi kazanabileceklerini belirtti.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılmış olan yeni akaryakıt kampanyasından faydalanabilmek için 4 farklı günde tek seferde 250 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz harcamasının yapılması gerektiği bilgisi kaydedildi. Banka, söz konusu harcamaların anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılması gerektiğine dikkat çekti.

AKBANK AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Hem bireysel hem de ticari müşterilerinin erişimlerine açılmış olan yeni akaryakıt kampanyasını duyuran Akbank, söz konusu kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğine ilişkin detayları paylaştı.

Bireysel müşterilerin 60 TL’lik para puan hediyesi kazanabilecekleri yeni akaryakıt kampanyası için mobil yolunun açık olduğunu belirten Akbank, Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya onay verilebileceğini ifade etti. Ticari müşterilerinin söz konusu kampanyaya yalnızca SMS üzerinden başvuru yapabileceklerini ifade eden banka, katılım için bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu üzerinden SHELL yazılıp 4566’ye kısa mesaj gönderilmesi gerektiğini bildirdi.

Akbank'tan araç sahiplerine akaryakıt desteği! 31 Aralık tarihine kadar 60 TL hediye edilecek! ile ilgili etiketler Akbank Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.