Akbank, yılın sürprizini duyurdu! 13 Ocak'a kadar faizler sıfırlandı! 27 TL’ye 10 bin TL'lik nakit garantisi verildi!

Nakde ihtiyaç duyan tüketiciler için sene sonunda sürprizini duyuran Akbank, yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini bildirdi. Banka, fark yaratan kredi kampanyasına dair detayları paylaştı.

Yeni yıla girilmesine yaklaşık olarak bir hafta kala sene sonu kampanyalarını arka arkaya duyuran özel banka Akbank, kampanyalarında yeni müşterilerini de unutmadı. Ekonomik açıdan oldukça zorlu geçen 2022 yılında alım gücünün düştüğünün ve buna bağlı olarak da vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının arttığının bilincinde olan özel banka, bu kapsamda yepyeni bir kredi kampanyası geliştirerek sektöre damgasını vurdu.

Sene boyunca hem mevcut müşterileri hem yeni müşterileri hem de yatırımcı kesimi için oldukça avantajlı kampanyalar düzenleyen Akbank, seneyi tamamlamadan önce müşteri sayısını arttıracak bir hamle daha yaptı. Bu kapsamda farkını ortaya koyarak avantajlı bir kredi ürünü düzenleyen Akbank, ilgili ürünün detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

AKBANK’TAN FARK YARATAN KREDİ KAMPANYASI!

Akbank, yılın sürprizini duyurdu! 13 Ocak'a kadar faizler sıfırlandı! 27 TL’ye 10 bin TL'lik nakit garantisi verildi!

Emekliler, çalışanlar, öğrenciler, ev hanımları ve daha pek çok farklı kesim için birbirinden avantajlı kredi ve kart kampanyaları düzenleyen Akbank, 2022 yılının sonunda yepyeni bir kampanya daha düzenleyerek özel bankacılık sektöründe yankı uyandırdı. Yeni müşterileri için avantajlı bir tüketici kredisi kampanyası düzenlediğini duyuran banka, detayları paylaştı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni tüketici kredisi kampanyasına göre 13 Ocak tarihine kadar bankanın mobil uygulaması üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayan tüm yeni müşterilere, yüzde 0 faiz ve 12 ay vade avantajları ile 10 bin TL’ye kadar nakit desteğinin verileceği bilgisi kaydedildi.

AKBANK’IN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASININ DETAYLARI

Akbank, yeni tüketici kredisi kampanyasının yalnızca mobil uygulama üzerinden ilk kez banka müşterisi olan tüketicileri kapsadığını ifade etti. Söz konusu müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takiben 10 gün içerisinde yine bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusunun yapılabileceğini ifade eden Akbank, 10 bin TL’lik kredinin faizsiz, 12 aylık vadede ödenmek istenmesi durumunda tahsil edeceği aylık tutarı, 833,33 TL olarak açıkladı.

Akbank, yılın sürprizini duyurdu! 13 Ocak'a kadar faizler sıfırlandı! 27 TL’ye 10 bin TL'lik nakit garantisi verildi! ile ilgili etiketler Akbank faiz kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.