Akbank SMS kredisi erişime açıldı! 4425'e mesaj gönder, günde 28 TL'lik ödeme karşılığında 20 bin TL'lik destek al!

Nakit ihtiyacını anında karşılamak isteyen tüketiciler için yeni bir SMS kredisi ürünü geliştirdiğini duyuran Akbank, ilgili ürününe ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte Akbank’ın yeni SMS kredisi…

Son dönemlerin en büyük problemlerinden olan ve yalnızca ülkemizde değil diğer dünya ülkelerinde de birincil gündemi oluşturan yüksek enflasyon, gündelik hayatın büyük ölçüde pahalılaşmasına sebep oldu. Bu durum yapılan tüm maaş iyileştirmelerine rağmen nakit desteğine olan ihtiyacın artmasına ve buna bağlı olarak da alım gücünün düşük seviyede seyretmesine yol açtı.

2022 yılının tamamlanmasına yaklaşık olarak bir ay kalmış olmasına ve sene başından bu yana birçok adım atılmış olmasına rağmen halen istenilen seviyelere çekilemeyen enflasyon oranı, tüketicilerin nakde olan ihtiyaçlarının giderek daha da artmasına sebep oldu. Yükselen banka faizleri sebebi ile nakde olan ihtiyaçlarını bir türlü karşılayamayan vatandaşların daha fazla mağdur olmalarını istemeyen Akbank ise bu noktada devreye girerek yeni bir kampanya geliştirdiğini bildirdi. Banka, tek SMS ile erişilebilme rahatlığı sunan yeni kredi ürününe ilişkin ayrıntıları paylaştı.

AKBANK SMS KREDİSİ KAMPANYASI 2022

Akbank SMS kredisi erişime açıldı! 4425'e mesaj gönder, günde 28 TL'lik ödeme karşılığında 20 bin TL'lik destek al!

2022 yılına girildiği ilk andan bu yana giderek ağırlaşan ekonomik koşullar, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının devamlı olarak artmasına sebep oldu. Bu durum karşısında hızlı para akışına olan ihtiyaç duyan vatandaşlar için devreye giren Akbank, yeni bir SMS kredisi kampanyası geliştirdiğini bildirdi.

Akbank yeni SMS kredisi kampanyasının üst limitini 20 bin TL olarak açıkladı. Kredi hizmeti kapsamında uygulanacak olan faizin alt limitini yüzde 1,96 olarak belirleyen özel banka, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

Akbank, SMS kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,06
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Taksit tutarı: 858,92 TL

AKBANK SMS KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

SMS kredisi ürününün limitini 20 bin TL olarak açıklayan Akbank, Kredi yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasının yazılarak 4425’e kısa mesaj olarak gönderilmesi durumunda kredi başvurusunun değerlendirilmeye alınacağını belirtti.

Akbank SMS kredisi erişime açıldı! 4425'e mesaj gönder, günde 28 TL'lik ödeme karşılığında 20 bin TL'lik destek al! ile ilgili etiketler Akbank kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.