Akbank sahibi kim? Hangi holdinge bağlı? Akbank sorun ne zaman düzelecek?

Akbank müşterileri sistemde yaşanan sorun nedeniyle bankacılık hizmetlerinden yararlanamıyor. Akbak sorun ne zaman düzelecek, Akbank sahibi kim gibi sorulara yanıt arayan vatandaşlar ise en son bilgiyi merak ediyor.

6 Temmuz'dan bu yana Akbank sistemlerinde yaşanan aksaklıklar müşterilern gündeminden düşmüyor. Akbank ATM ve internet bankacılığından faydalanamayan kullanıcılar; Akbank sahibi kim, Akbank sorun ne zaman düzelecek sorularına yanıt arıyor.

Akbank yaşanan sorun üzerine Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bugün bankamız sistemlerinde yaşanan yavaşlama ve kesintilerin siber saldırı nedeniyle olduğuna dair kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bankamızda hiçbir güvenlik sorunu bulunmamaktadır. Problemin giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmaktadır. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Yaşanan sorun üzerine Akbank tarafından yapılan açıklama ise müşterileri memnu etmedi. Açıklama sonrasında sorunların devam etmesi üzerine #Akbank etiketi Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Akbank sorun ne zaman düzelecek?

Akbank sorunu henüz çözülmedi. Müşteri mağduriyeti devam ederken, sorunun ne zaman çözüleceğine ilişkin bir bilgi de verilmedi. Bankanın müşterileri Akbank tarafından yapılacak açıklamaları merakla bekliyor.

Akbank sahibi kim?

Akbank Sabancı Holding bünyesinde hizmet veren bir bankadır. Akbank, 30 Ocak 1948’de özel sermayeli bir ticaret bankası olarak Adana’da kuruldu. Kuruluş amacı bölgedeki pamuk üreticilerine kaynak sağlamak ve destek olmak olan Akbank, ilk İstanbul şubesini, 14 Temmuz 1950’de Sirkeci’de açtı. 1954 yılında Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’a taşınmasının ardından şube sayısını hızla artıran Akbank, 1963 yılında tüm bankacılık işlemlerinde otomasyona geçti.

Akbank sahibi kim? Hangi holdinge bağlı? Akbank sorun ne zaman düzelecek?

1990 yılında halka açılan Akbank, 1998 yılında ikincil halka arz ile uluslararası piyasalarda American Depository Receipt (ADR) olarak işlem görmeye başladı.

Akbank sahibi kim? Hangi holdinge bağlı? Akbank sorun ne zaman düzelecek? ile ilgili etiketler Akbank akbank sahibi kim akbank hangi holdinge bağlı akbank sorun ne zaman düzelecek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.