Akbank saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? 7 Temmuz 2021 Akbank çalışma saatleri

Akbank müşterileri yaşanan bankacılık sorunları nedeniyle 2021 Akbank çalışma saatleri konusunda araştırma yapıyor. Normalleşme döneminde mesai saatlerinde yaşanan değişiklik ile beraber Akbank saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor sorusuna yanıt aranıyor. İşte, 7 Temmuz 2021 Akbank şubeleri açılış kapanış saatleri…

1 Temmuz’dan itibaren kademeli normalleşme dönemine girilmesiyle Akbank çalışma saatleri yeniden aranır hale geldi. Pandemi döneminde bankaların çalışma saatlerinde azaltmaya gidilirken 1 Temmuz tarihinden itibaren Akbank’ta dahil olmak üzere diğer bankaların mesai saatlerinde düzenlemeye gidildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 1 Temmuz tarihli genelge doğrultusunda, bankaların açılış kapanış saatlerinde düzenlemeye gidildiği gözlemlendi ve bunun için bir kısıtlamaya rastlanılmadı. Her bankada olduğu gibi Akbank’ında çalışma saatlerinde farklılık olabileceği şimdiden unutulmamalıdır.

Akbank Çalışma Saatleri 2021! Akbank Saat Kaçta Açılıyor?

Akbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada hafta içi her gün Akbank şubeleri saat 09.00’da açılıyor, saat 17.00’da kapanıyor. Akbank çalışanların yoğunluk durumuna göre; hafta içi her gün 12.30 ila 13.30 saatleri arasında öğle paydosu yapıyor.

 

Akbank saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? 7 Temmuz 2021 Akbank çalışma saatleri ile ilgili etiketler Akbank Akbank çalışma saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.