Akbank planlı hizmet kesintisi! Kredi ve banka kartları kullanılabilecek mi?

Akbank planlı hizmet kesintisi! Akbank, 4 Eylül’ü 5 Eylül’e bağlayan gece saat 03.00 ila 06.30 saatleri arasında hizmet kesintisi konusunda açıklama yaptı. Akbank kredi ve banka kartları kullanılabilecek mi? İşte detaylar...

Akbank’tan müşterilerine planlı hizmet kesintisi konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Akbank’tan yapılan açıklamada; iyileştirme çalışmaları kapsamında 4 Eylül 2020 Cuma'yı 5 Eylül 2020 Cumartesi’ye bağlayan gece Türkiye saatiyle 03:00 ile 06:30 saatleri arasında hizmet veremeyeceğini duyurdu. Akbank kredi ve banka kartları kullanılabilecek mi? detaylar haberimizde...

AKBANK HİZMET KESİNTİSİNDE KULLANILAMAYACAK ÜRÜN VE HİZMETLER

- Tüm Akbank kredi ve banka kartları
- Tüm ATM'ler
- Akbank Mobil*
- Akbank İnternet
- Akbank üye iş yerlerindeki POS cihazlarımız
- Müşteri İletişim Merkezimizde yapılan bankacılık işlemleri
- Bu saat aralıklarındaki olası nakit ihtiyaçlarınız için önceden nakit para çekiniz.
- Önceden planladığınız yatırım, döviz alımı veya para transferi vb. işlemlerinizi bu saat aralıklarından daha önce ya da sonrası bir zaman için yeniden planlayınız.
- Eğer üye iş yeri sahibiyseniz, Akbank POS cihazlarını, Akbank kredi ve banka kartlarını bu saatler içinde kullanamayacağınız konusunda müşterilerinizi bilgilendiriniz.

 

Akbank planlı hizmet kesintisi! Kredi ve banka kartları kullanılabilecek mi? ile ilgili etiketler Akbank Planlı Kesinti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.