Akbank ne zaman düzelecek? Akbank sorun giderildi mi?

Dünden bu yana sistemlerine ulaşılamayan Akbank’tan beklenen haber geldi. Banka müşterileri ise ihtiyaçlarını gidermek adına Akbank ne zaman düzelecek, sorun giderildi mi sorunlarına yanıt arıyor.

6 Temmuz sabah saatlerinden itibaren bu yana sistemlerine erişim sağlanamayan Akbank tarafından beklenen haber sonunda geldi. Akbank’ın önümüzdeki saatlerden itibaren sistemlerini kademeli olarak devreye alınacağı belirtilirken ATM’ler ve internet bankacılığında yeniden sorun çıkmaması adına gerekli önlemlerin alınacağı kaydedildi.

Akbank, sistemlerinde yaşanan ve dünden bu yana devam eden sorun ile ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. Bankanın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Hizmetlerimizdeki kesintileri gidermek için yoğun çalışmalarımızı teknoloji iş ortaklarımızla beraber aralıksız sürdürüyoruz. Sistemlerimizi önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye almayı hedefliyoruz. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Akbank ne zaman düzelecek? Akbank sorun giderildi mi?

Akbank sabah saatlerinde yaptığı açıklamada dün başlayan ve ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin sürdüğünü duyurmuştu.

Akbank Sorun Ne Zaman Düzelecek?

Banka müşterilerini yakından ilgilendiren son dakika açıklaması sonrasında ilerleyen saatler içerisinde sistemlerin Akbank tarafından kademeli olarak devreye alınacağı ifade edildi.

 

Akbank ne zaman düzelecek? Akbank sorun giderildi mi? ile ilgili etiketler Akbank ATM hesap sistem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.