Akbank müşteri verilerinin çalındığı iddia edildi! Bankadan açıklama geldi

Twitter’da Akbank müşterilerine ait bilgilerin 5 bin dolar karşılığında internette satıldığı iddia edildi. Akbank müşterilerinin bilgilerinin yer aldığı öne sürülen pazarlık maili ve Akbank müşterilerine ait olduğu öne sürülen görseller paylaşıldı. Akbank banka müşterilerine ait verilerin çalındığı iddialarını yalanladı.

Bankacılık tarihinin en büyük krizini yaşayan Akbank'ta 6 Temmuz Salı sabahında sistem hatası başladı. Mobil ve web üzerinden girişlerin yapılamadığı sistem krizi iki gün sonra çözülebildi.

Dün gece ATM'lerin hizmete açıldığı ve kartlı işlemlerin başlatıldığı duyuruldu. Akbank müşterileri tam sistemin düzelmesi ile rahat bir nefes almıştı ki korkulan iddia sosyal medyada dolaşmaya başladı.

Akbank müşteri verilerinin çalındığı iddia edildi! Bankadan açıklama geldi

Twitter’da Akbank müşterilerine ait bilgilerin 5 bin dolar karşılığında internette satıldığı iddia edildi. Akbank müşterilerinin bilgilerinin yer aldığı öne sürülen pazarlık maili ve Akbank müşterilerine ait olduğu öne sürülen görseller paylaşıldı.

Söz konusu paylaşımda Akbank'ın 20 milyon kullanıcısının bilgilerinin 5 bin dolara satılmak istendiği iddia edildi. Ancak bilgilerin Akbank'ın yaşadığı sistem erişimiyle elde edilip edilmediği belirtilmedi.

Akbank müşteri verilerinin çalındığı iddia edildi! Bankadan açıklama geldi - Resim : 2

 

 

AKBANK'TAN YALANLAMA GELDİ

Akbank banka müşterilerine ait verilerin çalındığı iddialarını yalanladı. Bankanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında bankamız müşteri bilgilerine ulaşıldığı yönündeki iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Müşterilerimizin kişisel verileri her zaman olduğu gibi güvendedir. Söz konusu paylaşımlara karşı tüm yasal yollara başvurma hakkımız saklıdır." denildi.

 

Akbank müşteri verilerinin çalındığı iddia edildi! Bankadan açıklama geldi ile ilgili etiketler Akbank sistem sorunu kullanıcı bilgileri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.