Akbank mobil neden açılmıyor? Akbank bankamatik ve kredi kartları neden çalışmıyor?

6 Temmuz sabah saatlerinden bu yana kullanıcılar Akbank hizmetlerine erişim sağlayamıyor. Akbank da yaşanan sistem hatası nedeniyle bazı sorunların yaşandığı dikkatlerden kaçmadı. Peki, Akbank mobil neden açılmıyor? Akbank bankamatik ve kredi kartları ile de alışveriş yapılamadığı vurgulandı.

6 Temmuz Salı sabahında Akbank’da sistemlerin tamamen göçtüğü iddiaları sosyal medyada yayılmaya devam ederken mobil ve web girişlerinin tamamen durduğu kaydedildi. Hatta bazı banka müşterilerinin Akbank internet sitesi ile mobil uygulamaya dahil olmak üzere banka ve kredi kartlarını kullanamadıkları gözlemlendi.

6 Temmuz gününde Akbank hesabı olanlar ve işlem yapmak isteyenlerin siteye girişlerde sıkıntı yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı. Akbank’a giriş yapan müşteriler “Bu siteye ulaşılamıyor” uyarısına denk gelirken Akbank’dan konu hakkında yapılan açıklamada, "Sistemlerimizde yavaşlama ve kesintiler yaşanmaktadır. İlgili birimlerimiz konuyla ilgili çalışmaktadır. Müşterilerimizin gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Akbank mobil neden açılmıyor? Akbank bankamatik ve kredi kartları neden çalışmıyor?

AKBANK MOBİL NEDEN AÇILMIYOR?

Sabah saatlerinden itibaren Akbank’ın internet şubesine giriş yapmak isteyen kullanıcılar Akbank çöktü mü sorusuna yanıt ararken sosyal medyadan da henüz bir açıklama yapılmadığı gözlemlendi.

Akbank mobil neden açılmıyor? Akbank bankamatik ve kredi kartları neden çalışmıyor? ile ilgili etiketler Akbank mobil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.