Akbank internet bankacılığı çöktü mü? Akbank mobilde sorun mu var, neden çalışmıyor?

Akbank’taki sorun nedir sorusu son günlerde aranılan en önemli hadiselerden birisi oldu. Şubelerden ve ATM’lerden para çekimi yapamayan banka müşterileri ayrıca pos cihazlarının da çalışmaması sonrasında beklemeye başladı. Peki, Akbank internet bankacılığı çöktü mü, mobil neden çalışmıyor?

Akbank müşterileri dün 6 Temmuz sabahından bu yana sistemlerin çökmesi nedeniyle işlemlerini gerçekleştiremiyor. Akbank internet bankacılığının yanı sıra mobil sistemlerinin de yaklaşık 32 saat kadar çalışmaması sonrasında gelen son dakika açıklamalarını bekler hale geldi.

Akbank kullanıcıları 6 Temmuz tarihinden bu yana mobil ve internet uygulamasına erişim problemi yaşamakta. Akbank, erişim sorunuyla ilgili sorulara ve siber saldırı iddialarına resmi sosyal hesabından yanıt vererek bekleyenlerin merakını az da olsa gidermiş oldu.

Akbank internet bankacılığı çöktü mü? Akbank mobilde sorun mu var, neden çalışmıyor?

Akbank İnternet Bankacılığı Çöktü Mü?

Erişim sorununun düzeltilmesi adına harekete geçtikleri bilgisini paylaşan Akbank tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşımda, “Hizmetlerimizdeki kesintileri gidermek için yoğun çalışmalarımızı teknoloji iş ortaklarımızla beraber aralıksız sürdürüyoruz. Sistemlerimizi önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye almayı hedefliyoruz. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Akbank sabah saatlerinde yaptığı açıklamada dün başlayan ve ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin sürdüğünü duyurmuştu. Banka müşterilerini yakından ilgilendiren son dakika açıklaması sonrasında ilerleyen saatler içerisinde sistemlerin Akbank tarafından kademeli olarak devreye alınacağı ifade edildi.

Akbank internet bankacılığı çöktü mü? Akbank mobilde sorun mu var, neden çalışmıyor? ile ilgili etiketler Akbank mobil internet bankacılığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.