Akbank çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor?

Sosyal medyada yayılan son iddialarda Akbank sistemlerinin çöktüğü iddia edildi. Pek çok kullanıcının Akbank mobil uygulamalarda sorun yaşadığı görülmekte. Peki, Akbank neden açılmıyor?

Son yaşanan gelişmeler doğrultusunda Akbank işlemlerinde sorun yaşandığı ve mobil kullanıcıların sisteme girişte sorun yaşadığı iddia edildi. Yaşanan bu gelişmelerle birlikte herhangi bir açıklama yapılmazken kullanıcıların sistem sorunlarının ne zaman düzeleceğini merak ediyor.

Akbank Çöktü Mü?

Akbank sistemlerinde bir sorun yaşandığı belirtiliyor. Kullanıcılar sosyal medya üzerinden sorun yaşadıkları belirtilirken bankadan bu konuda bir açıklama yapılmadı.

Akbank Mobil Neden Açılmıyor?

Akbank’ın mobil uygulamasına giriş sırasında ekranda, "Şu an sistemlerimizde geçici bir sorun yaşıyoruz. En kısa sürede çözülmesi için çalışmalarımız devam ediyor" ifadeleri yer aldı. Akbank bankasından henüz bu konuda bir bilgilendirme gelmedi.

 

Akbank çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Akbank mobil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.