Akbank çöktü mü? Akbank direkt neden giremiyorum?

6 Temmuz sabah saatlerinde Akbank çöktü mü, Akbank direkt neden giremiyorum sorusuna yanıt arandı. Akbank da yaşanan sistem hatasına müşteriler adeta isyan ederken bir an önce açıklama yapılması beklendi.

6 Temmuz Salı sabahında Akbank’da yaşanan sistem hatası mobil ve web üzerinden girişlere engel oluyor. Banka müşterileri Akbank internet sitesi ile mobil uygulamaya an itibarı ile erişim sağlayamıyor.

AKBANK ÇÖKTÜ MÜ?

6 Temmuz Salı sabahında Akbank hesabı olanlar ve işlem yapmak isteyenlerin siteye girişlerde sıkıntı yaşadıkları gözlemlendi. Akbank’a giriş yapıldığı esnada “Bu siteye ulaşılamıyor” yazısı dikkatlerden kaçmazken Akbank’dan konu hakkında yapılan açıklamada, "Sistemlerimizde yavaşlama ve kesintiler yaşanmaktadır. İlgili birimlerimiz konuyla ilgili çalışmaktadır. Müşterilerimizin gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Akbank çöktü mü? Akbank direkt neden giremiyorum?

Sabah saatlerinden itibaren Akbank’ın internet şubesine giriş yapmak isteyen kullanıcılar Akbank çöktü mü sorusuna yanıt aradı.

Akbank çöktü mü? Akbank direkt neden giremiyorum? ile ilgili etiketler Akbank Akbank direkt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.