Akaryakıtta promosyon sınırı kısmen kaldırıldı!

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu EPDK, akaryakıt istasyonlarının araç sürücülerine kağıt mendil, araç kokusu, toz bezi hediye etmeye yönelik kısıtlamaları kaldırdı. Puan karşılığı yakıt da verilebilecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt bayilerinin sürdürülebilirliğinin korunması ve piyasada rekabetin fiyat üzerinde yoğunlaşmasının artırılması amacıyla önemli bir düzenlemeye imza attı. Akaryakıt nve LPG otogaz piyasalarında tüketicilere yönelik olarak gerçekleştirilen promosyonlara ilişkin hususlara açıklık getirildi.

TABAK, KUPA,OYUNCAK YASAK

Sektörde mevcut durumda yaşanan karışıklıkların ve aksaklıkların önüne geçmeyi hedefleyen EPDK, aldığı kararla, ayni promosyonların düzenlenmesine ilişkin mevcut yapıyı korudu. Eskiden verilen ve yasaklanan tabak, kupa, oyuncak gibi hediyelerin verilmesine yönelik sınırlama devam edecek. Daha önce belirsizliğe neden olan, araçlarda bulunabilecek temel ihtiyaçların akaryakıt veya LPG otogaz alımından bağımsız tüketicilere hediye edilmesine ise devam edilebilecek. Sürücü istasyona gittiğinde kendisine kağıt mendil, araç kokusu, toz bezi hediye edilebilecek.

Akaryakıt ve LPG istasyonlarında sunulan oto yıkama, yağ değişimi, lastik değişimi gibi hizmetler tüketicilere ücretsiz veya indirimli olarak sunulabilecek ve bu kapsamda kampanya düzenlenebilecek.

Akaryakıtta promosyon sınırı kısmen kaldırıldı! ile ilgili etiketler Akaryakıt EPDK Kağıt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.