Akaryakıtta ÖTV sıfırlanıyor 7 liralık dev indirim geliyor! İşte 18 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı!

Brent petrol varil fiyatının 121 dolar olması akabinde peş peşe zam haberleri gelirken akaryakıt fiyatları yüzyılın zirvesini yaptı. Araç sahipleri neredeyse kontak kapatma noktasına gelirken benzin ve motorinde ÖTV’nin sıfırlanıp, KDV’nin %1’e düşürülmesi sonrasında akaryakıt fiyatlarının 7 lira birden ucuzlayabileceğinden bahsetti. İşte, 18 Haziran benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrol varil fiyatı 121 dolar sınırına dayandı. Peş peşe gelen zamlarla beraber 26 TL’ye kadar gelen akaryakıt fiyatları araç sahiplerini oldukça etkiledi. 7 ay kadar bir zamanda benzine %197 ve motorine ise %187 oranında zam gerçekleştirildi. Araç sahipleri de daha da fazla zor durumda kalmamak adına kontak kapatma noktasına kadar geldi.

Akaryakıt’a gelen zamlar sadece benzin ve motorin fiyatları etkilemekle kalmayıp iğneden ipliğe her şeyin etkilenmesine sebebiyet verdi.

Geçtiğimiz yıllarda eşel mobil sistemi ile akaryakıt fiyatlarının makul düzeyde kalmasını sağlamıştı. 2021 yılının Aralık ayı itibarı ile de ÖTV’deki sıfırlama sona erdirilmiş ve 2022 yılının Ocak ayından itibaren benzin ve mazot fiyatlarına yansıtılmıştı.

Akaryakıtta ÖTV sıfırlanıyor 7 liralık dev indirim geliyor! İşte 18 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Haziran

Benzin: 28.45 TL
Motorin (Mazot): 27.90 TL
LPG (Otogaz): 12.19 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Haziran

Benzin: 28.54 TL
Motorin (Mazot): 27.88 TL
LPG (Otogaz): 12.42 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Haziran

Benzin: 28.55 TL
Motorin (Mazot): 28 TL
LPG (Otogaz): 12.13 TL

Akaryakıtta ÖTV sıfırlanıyor 7 liralık dev indirim geliyor! İşte 18 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.