Akaryakıta çılgın Bayram indirimi geliyor! İşte 30 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı!

Brent petrol varil fiyatının 115 dolar seviyelerine gelmesi ve dolardaki ani düşüşle birlikte akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor. Araç sahiplerini az da olsa sevindiren bu haberle birlikte benzin ve LPG fiyatları da merak ediliyor. İşte, 30 Haziran benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrol varil fiyatı 115 dolar oldu. Geçtiğimiz hafta sonunda dolarda başlayan düşüşle beraber araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarını yakından takibe aldı.

Uluslararası ürün fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında benzine 25 kuruş indirim geldi. 23 Haziran Perşembe gününde Merkez Bankası PPK toplantısı faiz kararı sonrasında dolar kurunun düşmesiyle araç sahiplerine gelen müjdeli haberde 29 Haziran Çarşamba gününde motorine 2,5 liralık bir indirim geliyor.

Gelecek 2,5 TL’lik indirimle beraber motorin litre fiyatı; İstanbul’da 27.5 TL, Ankara’da 27.59 TL ve İzmir’de de 27.61 TL’den satılacak.

Akaryakıta çılgın Bayram indirimi geliyor! İşte 30 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 28 Haziran

Benzin: 27.26 TL
Motorin (Mazot): 29.99 TL
LPG (Otogaz): 12.19 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 28 Haziran

Benzin: 27.37 TL
Motorin (Mazot): 30.08 TL
LPG (Otogaz): 12.44 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 28 Haziran

Benzin: 27.37 TL
Motorin (Mazot): 30.01 TL
LPG (Otogaz): 12.13 TL

Akaryakıta çılgın Bayram indirimi geliyor! İşte 30 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin lpg akaryakıt fiyatları brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.