Akaryakıt yüklü tankerde yangın çıktı, facianın eşiğinden dönüldü

Samsun'da 26 bin 200 litre dizel akaryakıt yüklü tankerde çıkan yangında facianın eşiğinden dönüldü. Yangın söndürülürken, bir kadın trafik polis memuru da soğutma çalışmasına itfaiye hortumu ile su tutarak destek verdi.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi İlkadım Bulvarı üzerinde meydana geldi. Tekkeköy ilçesindeki akaryakıt dolum tesislerinden yüklediği 26 bin 200 litre dizel akaryakıtı Samsun Limanı’ndaki gümrük sahasında bulunan gemilere götüren Ali V. (24) idaresindeki 61 ABB 422 plakalı tanker, seyir halindeyken yanmaya başladı.

SÜRÜCÜ SON ANDA KURTULDU

Sürücü aracı kenarı çekip kendini son anda dışarı attı. Alevler tırın kupasını sardı. Yoldan geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ'ye ait tanker yangına ilk müdahaleyi yaptı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri de yangına müdahale edip söndürdü.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli trafik polisi Işılay Kınal da itfaiye hortumunu eline alarak yanan tırın soğutma çalışmasına destek verdi.

UZUN KUYRUK OLUŞTU

Karayolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Anadolu'yu Karadeniz'e bağlantı noktası olan yoldaki araç kuyruğu drone ile havadan görüntülendi.

Akaryakıt yüklü tankerde yangın çıktı, facianın eşiğinden dönüldü ile ilgili etiketler patlama Akaryakıt tankeri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.