Akaryakıt ve oto gazda 50 liralık dev bayram indirimi! İşte 30 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

Ukrayna ile Rusya arasındaki son dakika sıcak gelişmeler devam ederken Brent petrol varil fiyatı 106 dolar civarında seyrederken akaryakıt fiyatlarına bayram indirimi yapıldı. Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından alınacak 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişlerine 50 TL indirim uygulanacak. İşte, 30 Nisan benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş Brent petrol fiyatlarını oldukça etkiledi. Bu zamlardan kaynaklı olarak araç sahipleri son benzin, motorin ve LPG'li akaryakıt fiyatlarını merak ederken müjdeli haber İş Bankası’ndan Maximum Kart sahiplerine geldi.

Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından 16 Mayıs-30 Haziran 2021 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişe 40 TL, alışverişlerinizden en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız durumunda toplam 50 TL MaxiPuan verilecek.

Akaryakıt ve oto gazda 50 liralık dev bayram indirimi! İşte 30 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar, Pati Kart)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 7 Temmuz 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 19 Temmuz 2021(bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Akaryakıt ve oto gazda 50 liralık dev bayram indirimi! İşte 30 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı! - Resim : 2

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.04 TL
LPG (Otogaz): 11.75 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.12 TL
LPG (Otogaz): 11.97 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 22.13 TL
LPG (Otogaz): 11.69 TL

Akaryakıt ve oto gazda 50 liralık dev bayram indirimi! İşte 30 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin aytemiz akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.