Akaryakıt gemisinde patlama! Ölüler var

Rusya’da içinde 9 mürettabatın bulunduğu akaryakıt taşıyan gemide patlama meydana geldi. Korkunç olayda kişi hayatını kaybetti, yaralanan 6 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Rusya'nın Primorski Krayı'nda bulunan Nahodka şehri limanına yakın bir noktada bekleyen akaryakıt gemisinde patlama yaşandı.

Yaşanan patlamanın üzerine Rus Sahil Güvenlik ekipleri ve Rusya Acil Durumlar Bakanlığı harekete geçti.

6 KİŞİ YARALANDI

Gece saatlerinde yaşanan olayda gemide 9 mürettebatın bulunduğu öğrenilirken kurtarma çalışmaları sırasında 3 kişinin ölü olarak çıkarıldığı 6 kişinin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Gemide yapılan ilk incelemede tankerde akaryakıt bulunmadığı için yaşanan patlamanın büyümediği ve yangının söndürüldüğü açıklandı. Yetkililerce 2 römorkör tarafından geminin çekilerek soruşturmaya devam edileceği açıklandı.

Akaryakıt gemisinde patlama! Ölüler var ile ilgili etiketler Rusya Akaryakıt Gemi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.