Akaryakıt fiyatlarına torba yasadan 7 liralık çılgın indirim! İşte 11 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı!

Son zamlarla beraber yeniden 20 liranın üzerine çıkan benzin ve motorin fiyatları için bayram sonunda araç sahiplerine sevindirici haberler var. Meclis’te görüşülecek olan torba yasa teklifinin kabul edilmesi durumunda akaryakıt fiyatlarındaki KDV ve ÖTV kaldırılması ile benzin ve motorine 7 liralık indirim gelebilecek. İşte, 11 Mayıs benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrol varil fiyatı bayram gününde 105 dolara kadar geriledi. Son zamlarla birlikte 20 liranın üzerine çıkan akaryakıt fiyatları araç sahiplerini oldukça üzdü. 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç ise son zamlara sessiz kalmayarak bunu Meclis’e kadar taşımaya karar verdi.

Akaryakıt fiyatlarındaki zamların ardından 20 TL sınırını aşan benzin ve motorin, araç sahiplerinin zor durumda kalmasına neden oldu. İstanbul ile Ankara başta olmak üzere toplu ulaşım ile birlikte otobüs fiyatları da bayram öncesinde zamlandı.

Bu süreç içerisinde yaşanan dalgalanmayla beraber motorin ve benzinin litresi 20 lirayı yaşarken LPG’nin pompa fiyatı da 12 lira sınırına kadar yaklaştı.

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte mağdur durumda kalan araç sahipleri bir an önce zamların geri çekilmesi yönünde görüş belirtirken Ağrı Milletvekili Abdullah Koç tarafından Meclis’e sunulan KDV ve ÖTV kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi komisyona iletildi. Akaryakıt fiyatlarında KDV ve ÖTV indirimi olması durumunda benzin ve motorin fiyatlarına ortalama olarak 7 liralık bir indirim yapılacağı iddia edildi.

Akaryakıt fiyatlarına torba yasadan 7 liralık çılgın indirim! İşte 11 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Mayıs

Benzin: 20.35 TL
Motorin (Mazot): 22.05 TL
LPG (Otogaz): 10.85 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Mayıs

Benzin: 20.44 TL
Motorin (Mazot): 22.13 TL
LPG (Otogaz): 11.03 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Mayıs

Benzin: 20.46 TL
Motorin (Mazot): 22.14 TL
LPG (Otogaz): 11.07 TL

Akaryakıt fiyatlarına torba yasadan 7 liralık çılgın indirim! İşte 11 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin lpg akaryakıt fiyatları brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.