Akaryakıt fiyatlarına torba yasadan 5 liralık çılgın indirim! İşte 31 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı

Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarında artık indirim beklerken Brent petrol varil fiyatı yeniden 119 doları buldu. Torba yasa teklifinde akaryakıt fiyatlarındaki KDV ile ÖTV’nin kaldırılması beklenirken 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, Meclis’e bir önerge verdi. Ve bu önerge doğrultusunda indirime gidilebileceği iddia edildi. İşte, 31 Mayıs benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrol varil fiyatı 119 dolar oldu. Araç sahipleri de son günlerde benzin fiyatlarında yapılan zamlar ve indirimleri yakından takip ederken 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, Meclis’e bir önerge sunarak akaryakıt fiyatlarındaki KDV ile ÖTV’nin kaldırılması için önerge sundu.

Yaşanan son gelişmeler ile birlikte araç sahipleri de bir an önce zamların geri çekilmesi yönünde görüş belirtirken Meclis’e sunulan KDV ve ÖTV kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin komisyona iletildiği belirtildi.

Bundan sonraki süreçte ise akaryakıt fiyatlarından KDV ve ÖTV’nin kaldırılması durumunda benzin ve motorin fiyatlarında 5 liralık bir indirim gündemde olacak. Bunun akabinde de benzinin ve motorinin litresi 15 lirada sabit tutulacak.

Akaryakıt fiyatlarına torba yasadan 5 liralık çılgın indirim! İşte 31 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Mayıs

Benzin: 25.02 TL
Motorin (Mazot): 24.45 TL
LPG (Otogaz): 11.85 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Mayıs

Benzin: 25.11 TL
Motorin (Mazot): 25.54 TL
LPG (Otogaz): 11.85 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Mayıs

Benzin: 25.13 TL
Motorin (Mazot): 24.55 TL
LPG (Otogaz): 11.55 TL

Akaryakıt fiyatlarına torba yasadan 5 liralık çılgın indirim! İşte 31 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.