Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı indirimi geliyor! İşte 15 Mart benzin, motorin, LPG fiyatı!

Brent petrolde yaşanan çakılmayla birlikte varil fiyatları yüzde 4 kadar değer kaybederken yaşanan bu gelişmeler sonrasında akaryakıt fiyatlarına, Çarşamba gece yarısından itibaren indirim yapılması bekleniyor. İşte, 15 Mart benzin, motorin, LPG güncel fiyatları…

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın etkileri akaryakıt fiyatlarını vurmaya devam ederken Brent petroldaki düşüş sonrasında indirim için geri sayıma başlandı. Araç sahipleri müjdeli haberi beklerken akaryakıta gelen son zamlar sonrasında sürekli olarak değişkenlik gösteren benzin, motorin, LPG fiyatları yakından incelemeye alındı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde son gelen zamlar iptal edilmiş ve akaryakıta bu hafta içerisinde indirim geleceği söylenmişti. Brent petrol fiyatları ise 117 dolardan 101 dolara kadar geriledi.

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı indirimi geliyor! İşte 15 Mart benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 15 Mart

Benzin: 20.39 TL
Motorin (Mazot): 20.66 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 15 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 20.74 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 15 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 20.74 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı indirimi geliyor! İşte 15 Mart benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları brent petrol lpg
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.