Akaryakıt fiyatlarına 9.36 liralık çılgın indirim! İşte 20 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatı

Akaryakıt fiyatlarındaki indirim, Brent petrol varil fiyatının düşmesi ile araç sahipleri tarafından yakın mercek altına alındı. Brent petroldaki sürekli değişim benzin, motorin ve LPG fiyatlarının indirime gitmesine sebebiyet verdi. Son rakamlarla beraber toplamda akaryakıt fiyatlarına 4.84 liralık bir indirim gelmiş oldu. İşte, 20 Temmuz benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Geçtiğimiz hafta içinde Brent petrol varil fiyatı 100 doların altına düşünce araç sahiplerinin yüzü akaryakıt fiyatlarına gelen indirim haberleri ile gülümsetti. 8 Temmuz Cuma gününde motorin fiyatlarına ilk olarak 2 lira 10 kuruşluk bir indirim geldi.

Uluslararası piyasada Brent petrol varil fiyatı 99 dolara kadar inince bu seferde güzel haberler benzinli araçlar için geldi. Petrol fiyatları, küresel resesyon beklentilerinin güçlenmesiyle talebin azalacağına yönelik endişelerle beraber düşüşe geçti.

9 Temmuz Cumartesi günü itibariyle motorin fiyatına 81 kuruş zam gelince yeniden rakamlar 25 liranın üzerinde seyretti. Aynı tarihlerde benzin fiyatlarına 1 lira 55 kuruşluk bir indirim uygulandı. 14 Temmuz günü itibariyle uygulanan son akaryakıt indirimiyle birlikte benzin fiyatları 23 lira seviyelerine geldi.

14 Temmuz tarihinde 30 kuruş zamlanan LPG fiyatları sonrasında piyasalarda yeniden bir durgunluk yaşandı.

Son haberler doğrultusunda ise 19 Temmuz Salı gününden itibaren benzine 96 kuruşluk bir indirim geleceği ifade edildi. Son oluşan rakamlarla birlikte 18 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında toplamda benzine 4.80, motorine ise 4.56 liralık bir indirim gelmiş olacak.

Akaryakıt fiyatlarına 9.36 liralık çılgın indirim! İşte 20 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatı

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 20 Temmuz

Benzin: 22.72 TL
Motorin (Mazot): 25.43 TL
LPG (Otogaz): 10.79 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 20 Temmuz

Benzin: 22.83 TL
Motorin (Mazot): 25.41 TL
LPG (Otogaz): 11.03 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 20 Temmuz

Benzin: 23.78 TL
Motorin (Mazot): 25.52 TL
LPG (Otogaz): 10.73 TL

Akaryakıt fiyatlarına 9.36 liralık çılgın indirim! İşte 20 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatı ile ilgili etiketler benzin Motorin İndirim akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.