Akaryakıt fiyatları zamlanıyor! İşte 30 Nisan Cumartesi PO, BP, Shell, Opet güncel pompa fiyatları

Akaryakıt fiyatları, Brent petrolün yeniden 110 doların üzerine çıkması ile değişkenlik gösterdi. Geçtiğimiz gece yarısında motorine gelen zam sonrasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de güncel akaryakıt fiyatları merak edildi. İşte, 30 Nisan Cumartesi PO, BP, Shell, Opet güncel akaryakıt pompa fiyatları…

Brent petrolün son olarak 113 dolara çıkması akaryakıt fiyatlarının yeniden güncellenmesi sebebiyet verdi. Araç sahipleri de sık sık benzin, motorin ve LPG güncel fiyatlarına göz atarken Brent petrolün anlık iniş ve çıkışları yakından takip edildi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakere görüşmelerinde alınan ılımlı mesajlar ateşkes umutlarını arttırmaya devam ederken ABD piyasalarında arz dengesini sağlamak adına stratejik petrol rezervlerinden gelecek 6 ay için günlük 1 milyon varil olmak üzere 180 milyon varili aşkın petrol satışı yapılacağı duyurusu Brent petrolde düşüşe neden olmuştu.

Ancak son rakamlarla birlikte Brent petrol varil fiyatı 113 dolar oldu.

Akaryakıt fiyatları zamlanıyor! İşte 30 Nisan Cumartesi PO, BP, Shell, Opet güncel pompa fiyatları

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.04 TL
LPG (Otogaz): 11.75 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.12 TL
LPG (Otogaz): 11.97 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 22.13 TL
LPG (Otogaz): 11.69 TL

Akaryakıt fiyatları zamlanıyor! İşte 30 Nisan Cumartesi PO, BP, Shell, Opet güncel pompa fiyatları ile ilgili etiketler benzin Motorin lpg akaryakıt fiyatları brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.