Akaryakıt fiyatları uçuşa geçiyor, kontaklar kapanıyor! İşte 7 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı!

Brent petrol varil fiyatı 5 Haziran Pazar gününde 121 dolar civarına dayanınca araç sahipleri için kötü bir haber daha geldi. Petrol fiyatlarında yükselen artışla beraber benzin ve motorinin yeniden uçuşa geçmesi beklenmekte. İşte, 7 Haziran benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrol varil fiyatı 121 dolar sınırına dayandı. Araç sahipleri ne kadarda bir indirim beklentisi içerisinde olsa da analistlerden kötü haberler gelmeye devam etti. Ukrayna Rusya savaşının ilk günlerinde olduğu gibi akaryakıt fiyatları bir kez daha zamlanmanın eşiğine geldi.

Brent petrol varil fiyatının bu yılın sonlarına doğru Rusya petrol ithalatının %90'ını azaltacağını açıklayan Avrupa Birliği, piyasaları alt üst etti. O zamandan bu zamana kadar fiyatlar OPEC'in daha fazla petrol pompalayacağını ancak bu yükü hafifletmek adına yaygın küresel enflasyonu dizginlemek adına hamleler yapacağı belirlendi.

Kpler'de Amerika'nın baş petrol analisti Matt Smith, "üç haneli petrol fiyatlarının" sabit kalacağını dile getirerek, "Karantinalardan sonra Çin talebi yeniden yükselirse ve Rusya üretim düşüşünü sürdürürse o zaman yılın başlarında görülen 139 dolar seviyesi yeniden test edilebilir." dedi.

Akaryakıt fiyatları uçuşa geçiyor, kontaklar kapanıyor! İşte 7 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 6 Haziran

Benzin: 26.24 TL
Motorin (Mazot): 25.94 TL
LPG (Otogaz): 11.61 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 6 Haziran

Benzin: 26.33 TL
Motorin (Mazot): 25.99 TL
LPG (Otogaz): 11.85 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 6 Haziran

Benzin: 26.35 TL
Motorin (Mazot): 25.99 TL
LPG (Otogaz): 11.55 TL

Akaryakıt fiyatları uçuşa geçiyor, kontaklar kapanıyor! İşte 7 Haziran benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.