Sürücüler dikkat: Benzin ve motorine yeni fiyat!

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri harekatın ardından başta gıda ve enerji olmak üzere birçok sektörde fiyatlarda artışlar meydana gelmeye başladı. Savaşın uzaması ve müzakerelerin durması fiyatlarda etkili olmaya devam ederken, yurt içi piyasalarda Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kaybetmesi de fiyatların artışında etkisini gösteriyor. Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,43 TL, motorin grubunda 1,38 TL fiyat artışı bekleniyor.

24 Şubat'ta başlayan Rusya ile Ukrayna'nın savaşının etkisiyle Brent petrolün fiyatlarında volatilite görülmeye devam ediyor. Bununla birlikte dolar/TL kurundaki oynaklık akaryakıt fiyatlarının sürekli güncellenmesine neden oluyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

 

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELİYOR

NTV'de yer alan habere göre 27.05.2022 Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,43 TL, motorin grubunda 1,38 TL fiyat artışı bekleniyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22,08 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ortalama 22,86 satılıyor.

LPG litre fiyatı ise 11,25 lira seviyesinde satışa sunuluyor.

 

Sürücüler dikkat: Benzin ve motorine yeni fiyat! ile ilgili etiketler benzin Motorin zam Akaryakıt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.