Akaryakıt fırsatçılığı! Zamlı satmak için vatandaşa 'Mazot yok' deniliyor!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan İzmir'deki bir benzin istasyonundan vatandaşa mazot verilmediğini iddia ettiği bir video paylaştı. Sayan, "Vatandaşa mazot yok deniliyor. Amaç provokasyon. Bunun hesabı sorulmalıdır" diye konuştu.

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim haberlerinin ardından bu gece yarısından itibaren motorine zam geldi. 81 kuruşluk zam haberinin gelmesiyle birlikte akaryakıt istasyonlarının zam yapılacak saate kadar vatandaşlara mazot satmadı.

Savcı Sayan ise o anları kaydederek “Şirinyer. Mazot yok deniliyor. Bugün 4’üncü 5’inci petrol. Mazot yok deniliyor. Gelen herkes geri çevriliyor. Zam gelecek diye mazot yok deniyor. İşte fırsatçılık” diye konuştu.

 

 

 

Akaryakıt fırsatçılığı! Zamlı satmak için vatandaşa 'Mazot yok' deniliyor! ile ilgili etiketler Motorin İndirim zam Savcı Sayan Ağrı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.