Akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlara o banka 60 TL ödemeye başladı! İşte şartlar

Akaryakıt alışverişi yapan ve alışverişlerini kazançlı hale getirmek isteyen vatandaşlar için yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında yapılacak olan akaryakıt alışverişlerine 60 TL ödeneceği öğrenildi.

Bankaların sıklıkla düzenlediği alışveriş kampanyaları, son zamanlarda fiyatı her an değişiklik gösteren akaryakıt sektörüne yönlendi. Artan maliyetleri müşterileri için sübvanse edecek kampanyalara imza atan bankalar, bu kapsamda akaryakıt istasyonları markalarıyla iş birliklerini artırmaya başladı. Bu kampanyalar arasında ocak ayı itibariyle bir yenisi daha eklenirken; yeni iş birliğinin akaryakıt alışverişi yapan kişiler için oldukça karlı olacağı öğrenildi.

Sık sık akaryakıt kampanyası gerçekleştiren bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası ile sık sık bankalarla iş birliği gerçekleştiren Shell bir araya geldi. Türkiye İş Bankası ile Shell’in ortaklaşa gerçekleştirdiği akaryakıt alışveriş kampanyası, ocak ayı itibariyle başladı. Ocak ayında başlayan akaryakıt kampanyasına ilişkin bilgi veren Türkiye İş Bankası ile Shell, kampanya şartlarına ilişkin yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İLE SHELL ORTAKLIĞI 60 TL KAZANDIRIYOR

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası ile Shell, 1 Ocak – 15 Şubat 2023 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine hediye TL değerinde MaxiPuan vereceğini duyurdu. Bu kapsamda 60 TL MaxiPuan verecek olan Türkiye İş Bankası ile Shell, verilen puanların Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılabileceğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası ile Shell’in düzenlediği kampanyaya katılım zorunlu tutuldu. Bu kapsamda kampanya dönemi boyunca, yani alışverişten önce ya da sonra kampanyaya katılıma izin veren Türkiye İş Bankası ile Shell, kampanyaya katılmak isteyenlerin İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak kampanyadan yararlanabileceğini belirtti.

60 TL KAZANDIRACAK TÜRKİYE İŞ BANKASI KARTLARI BELLİ OLDU

Akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlara o banka 60 TL ödemeye başladı! İşte şartlar

Kampanya kapsamında geçerli olan işlemler ile kartları açıklayan Türkiye İş Bankası ile Shell, kampanyadan yalnızca; İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, bankamatik kartlar ve Maxipara Kart sahiplerinin yararlanabileceğini bildirdi. Türkiye İş Bankası ile Shell, kampanyadan yararlanamayacak olan müşterileri ve işlemleri de duyurdu.

Türkiye İş Bankası ile Shell’den gelen açıklamaya göre, ticari bankamatik ile kredi kartı sahiplerinin kampanyadan ödül kazanamayacağı öğrenildi. Bu kapsamda Vadematik Kart ile aidat alınmayan kart sahiplerinin de kampanyadan yararlanamayacağını belirten Türkiye İş Bankası ile Shell, aynı zamanda, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile ürün iptal ve iade işlemlerinin kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi. Öte yandan Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler de kampanya kapsamında ödül kazandırmıyor.

Akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlara o banka 60 TL ödemeye başladı! İşte şartlar ile ilgili etiketler İş Bankası Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.