Akar ve Soylu'dan Gara bilgilendirmesi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yarın TBMM'de 20'şer dakika söz alarak Gara operasyonunun detaylarını aktaracak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı konuşmada Gara operasyonuna ilişkin "Bu operasyonların yapıldığı gece artık bu operasyonları yapmak suretiyle bu kardeşlerimizi kurtaralım istedik. İlk etapta 42 terörist bu esnada gebertildi. Esirleri bunlar mağarada iyice köşeye sıkıştırarak en sonunda, Meclis'te biz bir soruşturma önergesi vererek bunun bütün detaylarını gündeme getirecekler. Bu sabah grup başkanımız Naci Bey ile konuştuk, adımını atacağız. Bunların parlamentodaki temsilcilerinde yalan bol. İşin gerçeği nedir bunları anlatacağız. işin içinde olan Milli Savunma Bakanım, Genelkurmay Başkanım, İçişleri Bakanım anlatacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının detayları ortaya çıktı.

Meclis İçtüzüğünün 59’uncu maddesine göre Genel Kurul'da yürütme adına gündem dışı söz istenecek.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyonla ilgili Meclis Genel Kurulu’nda 20’şer dakika söz alacak.

İstemleri hâlinde, siyasi parti gruplarına 15'er dakika da söz verilecek.

Akar ve Soylu'dan Gara bilgilendirmesi ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.