Akar ve Libya İçişleri Bakanı Başağa kritik görüşmede

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa'yı Ankara'da kabul etti. Resmi törenle karşılanan Başağa ile Akar arasındaki Libya görüşmesi basına kapalı olarak başladı. İki bakanın toplantı sonrası açıklama yapabileceği belirtildi.

Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa Ankara'ya geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşecek olan Başağa, askeri törenle karşılandı.

Şeref defterine imza atan Başağa ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar arasındaki kritik görüşme başladı. Görüşme basına kapalı gerçekleşiyor.

Akar ve Libya İçişleri Bakanı Başağa kritik görüşmede

SON DURUMU ELE ALACAKLAR

İki isim Libya'daki son durumu ele alacak. Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti askerleri'nin Sirte operasyonu için son hazırlıklarını yaptığı biliniyor. Toplantıda operasyonun değerlendirilmesi muhtemel. Kritik görüşmenin ardından Akar ve Başağa'nın açıklama yapabileceği belirtiliyor.

Akar ve Libya İçişleri Bakanı Başağa kritik görüşmede ile ilgili etiketler Hulusi Akar Libya Bakan Akar libya görüşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.