Akar ve komuta kademesi KKTC'de

Yunanistan cumhurbaşkanının Meis Adası'na gittiği gün Kaş'ta incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komuta heyeti kritik bir ziyaret gerçekleştiriyor. Akar ve komuta kademesi Kaş temaslarını ardından KKTC'ye gitti. Akar ve beraberindekiler "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı"nın "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetlerini takip edecek.

Bakan Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Antalya'nın Kaş ilçesindeki temaslarını tamamladı. Akar ve komuta kademesi daha sonra Lefkoşa'ya geçti.

Bakan Akar ve komutanlar, KKTC'de gerçekleştirilen "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı"nın "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetlerini takip edecek.

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu'nun Meis Adası'na gerçekleştirdiği provokatif ziyaretin gerçekleştiği gün, Akar ve komutanların verdiği mesajlar dikkati çekiyor.

İlk önce Meis'in karşısında bulunan Kaş'a giden ardından ise KKTC'ye geçen Akar ve komuta heyetinin bu kritik ziyaretleri gerçekleştirmesi Yunanistan'a verilen net bir mesaj olarak yorumlandı.

Akar ve komuta kademesi KKTC'de ile ilgili etiketler Hulusi Akar KKTC Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.