Hulusi Akar, komutanlar ve Hakan Fidan sınırda bir araya geldi!

Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Dündar ve MİT Başkanı Fidan sınır hattında bir araya geldi.

Millî Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit Dündar ile birlikte Şanlıurfa’nın ardından Hatay’a geçerek burada bulunan sınır birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakan Akar ve beraberindeki heyet, müteakiben MİT Başkanı Hakan Fidan ile bir araya geldi. İcra edilen toplantıda Suriye’nin kuzeyindeki son gelişmeler değerlendirildi.

Soçi’de imzalanan mutabakat çerçevesinde İdlib’teki son durumun da ele alındığı toplantıda, ateşkesin devamına ilişkin çalışmalarla bölgede huzur ve istikrarın sağlanmasına yönelik yapılması gerekenler görüşüldü.

Bakan Akar, konuya ilişkin olarak, “Soçi’deki mutabakat doğrultusunda ateşkesin ve istikrarın devamı için her türlü gayret gösterilmektedir. Rusya ile bu konudaki yakın işbirliğimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

Hulusi Akar, komutanlar ve Hakan Fidan sınırda bir araya geldi! ile ilgili etiketler Suriye Hakan Fidan Hulusi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.