Akademisyenler ve ailelerini taşıyan otobüs kaza yaptı: 1 dekan hayatını kaybetti, 19 yaralı!

Ordu’da, içerisinde dekan ve öğretim görevlilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 dekan hayatını kaybetti. Korkunç kazada 2'si ağır 19 kişi ise yaralandı.

Ordu'daki kaza, Gölköy ilçesi, Ulugöl Cihadiye Mahallesi’nde meydana geldi. 24 Haziran tarihinde, Ordu Üniversitesi’nde düzenlenen, 27’nci İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı’na katılmak için kente gelen dekan ve öğretim görevlileri, bugün gezi için Ulugöl’e çıktı.

PROF. DR. SIDDIK KORKMAZ HAYATINI KAYBETTİ

Gezinin ardından geri dönüş yapan midibüs, virajı alamayarak devrildi. Kazada, otobüste bulunan 25 yolcudan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz olay yerinde hayatını kaybederken, dekan, öğretim görevlileri ve ailelerinden oluşan 2’si ağır toplam 19 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Akademisyenler ve ailelerini taşıyan otobüs kaza yaptı: 1 dekan hayatını kaybetti, 19 yaralı!

Akademisyenler ve ailelerini taşıyan otobüs kaza yaptı: 1 dekan hayatını kaybetti, 19 yaralı! ile ilgili etiketler Akademisyen kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.