AK Parti’ye 106 bin 155 yeni üye

AK Parti’ye 40 günde 106 bin 155 yeni üye kazandıran İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, özellikle gençlerin AK Parti’ye ilgi gösterdiği ifade etti. Şenocak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “106 bin 155 yeni üyemizin 38 bini, yani her 3 yeni üyemizden 1’i 30 yaş altı seçmenlerden oluşuyor” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, partiye kazandırılan yeni üyelerin yaş dağılımını açıkladı. İstanbul genelinde yeni üye çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Şenocak, genç seçmenlerin AK Parti'ye yönelik ilgisinin her geçen gün arttığını belirtti.

AK Parti’ye 106 bin 155 yeni üye

"GENÇLER, TÜRKİYE VE DÜNYA SİYASETİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR"

Yeni üye çalışmalarında gençlerin AK Parti'ye olan ilgisini sahada tecrübe ettiklerini söyleyen Şenocak, "Sadece 40 günde partimize kazandırdığımız 106 bin 155 yeni üyemize hoş geldin dediğimiz Haliç'teki programımızın ardından 4 bin yeni üye başvurusu daha aldık. Toplamda yeni üyelerimizin 38 bini, yani her 3 yeni üyemizden 1'i 30 yaş altı seçmenlerden oluşuyor.

"HAKLI DAVAMIZI ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bu veri bize aynı zamanda gençlerimizin apolitik olmadığını ispatlıyor. Türkiye ve dünya siyasetini yakından takip ediyorlar. Ancak maalesef gençlerimiz, sosyal medya başta olmak üzere birçok iletişim kanalında dezenformasyona maruz kalıyor.

AK Parti’ye 106 bin 155 yeni üye - Resim : 2

Biz gençlerimizi partimize kazandırmakla beraber İstanbul Teşkilatları olarak hakikatle buluşturmayı da önemsiyoruz. Hükümetimizin icraatlarını, gerçekleştirdiği yatırımları, Mavi Vatan başta olmak üzere ülkemizin milli çıkarlarını esas alan haklı davamızı, 2023, 2053, 2071 vizyonumuzu genç kardeşlerimize anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz." dedi.

AK Parti’ye 106 bin 155 yeni üye ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul Bayram Şenocak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.