AK Parti'nin yeni Genel Sekreteri Fatih Şahin oldu...

Adalet Bakanı olan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'ün yerine Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin atandı. Şahin'den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevi ise AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan'a verildi...

Kabine revizyonu ile Adalet Bakanı olan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'ün yerine Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin getirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, 65. Hükümet'te gerçekleştirilen kabine revizyonu ile Adalet Bakanlığı görevini alan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'ün yerine, Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in getirildiğini belirtti.

ŞAHİN'İN YERİNE KARACAN...

Mahir Ünal, Şahin'den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevi ise AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan'a verildi.

FATİH ŞAHİN KİMDİR?

20.04.1979’da Çanakkale Çan’da doğdu. Çan İmam-Hatip Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Serbest Avukatlık yaptı.Gençlik Kolları Genel Sekreterliği ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24. Dönemde Ankara Milletvekili olarak seçildi.Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyeliği, Türkiye Etiyopya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı, Anayasa Komisyonu Üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Sözcülüğü ve AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağan Büyük Kongrede MKYK üyesi seçildi. 26. Dönemde tekrar Ankara Milletvekili seçilerek Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı oldu.İngilizce ve Arapça bilen Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

AK Parti'nin yeni Genel Sekreteri Fatih Şahin oldu... ile ilgili etiketler AK Parti Abdulhamit Gül Fatih Şahin genel sekreter
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.