AK Parti'nin son oy oranı yüzde kaç? Mustafa Şen, 2023 seçimleri anket rakamlarını açıkladı

A Haber'de Melih Altınok'un sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, 2023 seçimleri öncesinde son anket rakamlarını açıkladı. Şen ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyunun AK Parti'nin üzerinde olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A Haber'de Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk oldu. 2023 seçimleri öncesinde son anket rakamlarını değerlendiren Şen, AK Parti'nin oy kaybı yaşadıktan sonra toparladığını belirtti.

Erdoğan'ın Ukrayna'daki barışçıl tutumunun partinin oylarını artırdığını ifade eden Mustafa Şen, "AK Parti oy olarak bir düşüş yaşadı ama şu an yeniden yüzde 40'a doğru tırmanıyor. 34-36 aralığından 40'a doğru gidiyoruz. Bazı analizlere göre 45-46 oranını görebiliyoruz. Bizim AK Parti olarak enflasyonu biraz dizginlememiz gerekiyor. Koronavirüsü hep sağlık üzerinden okuduk ama esas ekonomiyi vurdu. Doğal gaz 10 kat arttı. Dünya ekonomisine bu durumların yansımaması düşünülemez. Vatandaşımız bu durumların geçici olduğunu bilsin yeter. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Biz bunu kendi ödevimiz olarak yapmak zorundayız. Seçimden önce her şeyi halletmemiz gerekiyor. 2023'te Türkiye'nin elektrikli arabası sokaklarda olacak. Karadeniz'den doğal gaz gelecek. Bu enflasyon seçime kadar düşecek. " dedi.

AK Partili Şen ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyunun AK Parti'nin üzerinde olduğuna da dikkat çekerken; diğer liderlerin oylarının, partilerinin oranlarından düşük olduğunu söyledi.

AK Parti'nin son oy oranı yüzde kaç? Mustafa Şen, 2023 seçimleri anket rakamlarını açıkladı ile ilgili etiketler AK Parti oy oranı 2023 seçimleri Mustafa Şen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.