AK Parti'nin seçim manifestosu hazır!

10 maddelik manifesto 31 Mart seçimlerine damga vuracak. Yatay mimari, marka şehirler, sıfır atık uygulaması, millet bahçeleri manifestoda yer alacak önemli başlıklar olacak.

AK Parti'nin birkaç aydır üzerinde çalıştığı 31 Mart seçimlerindeki vaatlerin yer aldığı manifesto tamamlandı. Seçim beyannamesi yerine manifesto açıklayacak olan AK Parti, vatandaşlara vaatlerini anlatacak. Kısa, vurucu ve akılda kalıcı ifadelerin yer alacağı manifestoda yatay mimari, marka şehirleri, il anayasaları, sıfır atık uygulaması, Millet Bahçeleri önemli başlıklar olacak.

AK Parti'nin seçim manifestosu hazır!

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Ocak'ta Ankara Spor Salonu'nda açıklanacak manifestoda AK Parti'nin gönül belediyeciliğinin nasıl olacağı maddeler halinde sıralanacak.

Sabah'tan Eda Işık'ın haberine göre, AK Partili belediye başkan adaylarının seçilmeleri halinde halka dokunan, vatandaşa kapısı açık, gece-gündüz hizmet aşkıyla çalışacaklarına vurgu yapılacak. Yatay mimari başlığı ile çarpık yapılaşmalara ve çok katlı binalara izin verilmeyeceği şehrin tarihi dokusuna uygun yapıların inşa edileceği belirtilecek.

Manifestoda marka şehirler hedefiyle İstanbul'u Londra ile Ankara'yı Pekin ile Antalya'yı Barcelona ile yarıştıracak dünya şehirleri kurma hedefleri yer alacak. Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da büyük destek verdiği file ve bez torbaların kullanımı ile desteklenen sıfır atık projesinin kapsamının genişletilmesinin hedeflendiği, bununla ilgili desteklerin verileceği manifestoda yer alacak diğer başlıklardan olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük önem verdiği Millet Bahçesi projelerinin manifestoda yer alacak diğer bir başlık olacak ve her ile Millet Bahçesi kurulacağı manifestoda yer alan diğer bir vaat olacak. Manifestonda hayvan hakları ile ilgili öncelikli olarak en kısa sürede bir yasa çıkarılacağı belirtilecek. Kültür ve sanat başlığı altında yapılacak önemli projeler manifestoda yer alan diğer bir madde olacak.

AK Parti'nin seçim manifestosu hazır! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.