AK Parti'nin kuruluşunun yıl dönümünde çarpıcı video: Bir olduk, 21 olduk

2001 yılında oluşturulan "Efendiler Hareketi" ile birlikte kurulan AK Parti 21. yaşını kutluyor. Türkiye'nin yaptığı birçok atılıma öncülük eden AK Parti'nin kuruluşu 15 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlikle kutlanacak. AK Parti, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile 21 yılda yapılan atılımları gösterdi.

AK Parti, kuruluşunun 21. yılını ‘Bir olduk, 21 olduk’ temasıyla 15 Ağustos'ta ATO Congresium'da gerçekleştirecek sade bir programla kutlayacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenecek programda parti kurucuları, eski TBMM başkanları, eski bakanlar, eski milletvekilleri, 81 ilin ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitabının olacağı programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın da bir konuşma yapması öngörülüyor. Program için binlerce kişilik bir davetli listesi hazırlandı. Etkinlikte AK Parti'nin 21 yıllık iktidarındaki icraatlarını konu alan kısa film gösterilecek.

AK PARTİ'DEN ÇARPICI PAYLAŞIM

AK Parti, kuruluşunun 21. yıl dönümü için çarpıcı bir paylaşım yaptı. 7 dakikalık videoda AK Parti'nin kuruluşu sonrası Türkiye'nin atılımları gözler önüne serildi. Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IMF'ye borcun bittiğini açıklamasından Davos zirvesindeki ünlü "One minute" sözü gibi önemli anlar yer aldı. AK Parti, videoyu "Halkın gücünün üstüne güç tanımayan AK Parti, milletine hizmet yolunda 21 yaşında" mesajıyla paylaştı.

AK Parti'nin kuruluşunun yıl dönümünde çarpıcı video: Bir olduk, 21 olduk ile ilgili etiketler AK Parti video yıl dönümü kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.