AK Parti'nin kapatılması için kampanya başlattı!

Vatana ihanet suçundan yargılanan firari gazeteci Can Dündar, AK Parti'nin kapatılması için kampanya başlattı.

Avrupa ülkelerinde katıldığı tüm etkinliklerde, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde açıklamalarda bulunan Can Dündar, YSK'nın İstanbul için verdiği hukuki kararı yok sayarak yeni bir skandala imza attı.

Terör örgütlerine yardım ve örgüt propagandası yapmak, devlet sırlarını ifşa etmek suçlamalarıyla yargılandığı davadan firar ederek Almanya'ya kaçan Can Dündar, AK Parti'nin kapatılması için kampanya başlattı. Dündar'ın ihanet dolu açıklamaları karşılık bulmadı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yerden yere vuruldu.

SKANDAL AÇIKLAMALAR

Sözde düşünce özgürlüğünden bahseden Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''AKP, anayasayı, hukuku, laikliği, basın özgürlüğünü, yargı bağımsızlığını, demokrasiyi ve nihayet şimdi de seçimi tanımayarak illegal bir örgüt haline gelmiştir. AKP kapatılmalı, yöneticileri ve işbirlikçileri yargılanmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kapatılması için kampanya başlattı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan YSK Cumhurbaşkanı Can Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.