AK Parti'nin 93 bin kişilik dev “Teşkilat Akademisi” başlıyor! İlk ders Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, 81 il ve 973 ilçeden yaklaşık 93 bin parti yöneticisi için eğitim atağı başlatıyor. AK Parti yöneticileri tam 12 farklı alanda ve 10 hafta sürecek kapsamlı bir eğitim programına girecek.

AK Parti AR-Ge ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen; 2023 seçimlerine yaklaşık iki yıl kala 81 il ve 973 ilçede AK Parti yöneticilerinin tam 12 farklı alanda ve 10 hafta sürecek çok kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulacağını, açıkladı.

Teşkilat Akademisi’nin aylar süren planlamalar neticesinde ortaya çıktığı ve bu amaçla 56 bin kişilik katılımıyla eğitim ihtiyaç analizi çalışması yapıldığı, belirtildi.

Mustafa Şen, “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” sloganıyla başlayacak olan Teşkilat Akademisi’nin amacını ise şöyle özetledi;

  • Teşkilatlarımızın 2023 seçimlerine hazır hale getirilmesi,
  • Algı yönetimlerine karşı motivasyonların en üst düzeye çıkarılması,
  • İcraatlarımızın en ince detayına kadar aktarılması,
  • Muhalefetin gayrinizami harp mantığıyla devam ettirdiği akla mantığa sığmayan saldırılarının püskürtülmesi,

 

Şen, AK Parti’nin kendisinin zaten doğal bir siyaset akademisi olduğunu, ancak bununla birlikte kuruluşundan bu yana diğer siyasi partilerden farklı olarak teşkilat eğitimlerine büyük önem verdiklerini, hatırlattı.

AK Parti kadrolarının dünden bugüne daha donanımlı, etkili, duyarlı, bilgili, disiplinli ve sistematik olan yapısının Türk siyasetinin genel kalitesine de büyük katkı sağladığını belirten Şen, “AK Parti ailesi olarak her zaman kendimizi daha çok geliştirmeye, tecrübemizi artırmaya ve her zaman öğrenecek çok şey olduğu bilinciyle daha çok öğrenmeye adadık. Dolayısıyla doğru bilgiyi doğru şekilde teşkilatlarımıza ve tabanımıza iletmek ana hedeflerimizden bir tanesidir.” diye devam etti.

KAYNAK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KONUŞMALARI

Mustafa Şen “Türkiye’nin her köşesine taşınacak ve aylarca sürecek eğitimlerin ana felsefesini sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmaları ve vizyonu belirledi. Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm konuşmalarını inceledik ve kavramsal stratejimizi bu metinlerin ruhu üzerine inşa ettik.” dedi.

93 BİN KİŞİLİK AKADEMİ 

AK Parti’nin Türkiye’nin üye sayısı bakımından en büyük partisi olduğunu hatırlatan Şen;

“Sadece ana kademelerdeki yöneticilerimizin sayısı 93 bin. Parti yöneticilerinin tamamını kapsayan bu eğitimlerimiz öyle sanıyoruz ki dünyada da bir ilk olacak. Böylesine büyük bir ailenin mensubu olmanın verdiği özgüveni daha da pekiştirecek, sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye’nin geleceği için çizdiği vizyonu teşkilatın en uç birimlerine kadar tam özümsemiş bir şekilde taşıyacak, içeriden ve dışarıdan ülkemize karşı girişilen gayri nizami harbe karşı kolektif bilinci daha da kalıcı hale getirecek bir eğitim hamlesi başlatıyoruz. Eğitimlerden ana kademe MKYK üyeleri, Kadın kolları MKYK üyeleri, Gençlik kolları MKYK üyeleri, 81 il, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile 973 ilçe ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri (asil ve yedek) olmak üzere yaklaşık 93 bin kişi söz konusu eğitimlerden faydalanacak”

AÇILIŞ DERSİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimlerin ilk aşaması 7-9 Ekim tarihleri arasında “Liderlik Okulu” kapsamında başlayacak ve bu eğitimlere 81 il ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanları katılacak.

Ankara Genel Merkez’de başlayacak olan “Liderlik Okulu”nun ilk dersini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

Tüm il ve ilçelerde iki yıl boyunca devam edecek “Teşkilat Akademisi” ise 2021 güz döneminde başlayıp 2022 bahar ve 2022 güz dönemlerinde tekrarlanacak.

AK Parti'nin 93 bin kişilik dev “Teşkilat Akademisi” başlıyor! İlk ders Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ile ilgili etiketler AK Parti Erdoğan teşkilat ders
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.